9 червня 2022 21:30

Ван Персі зізнався, чому він відмовився від ролі асистента тен Хага в "Манчестер Юнайтед"

Коли Ерік тен Хаг був призначений головним тренером Манчестер Юнайтед, відкритим залишалося питання того, хто увійде до його тренерського штабу. Якоїсь миті з'явилася інформація, що роль його асистента може зайняти колишній нападник МЮ Робін ван Персі.

Проте "Летючий голландець" відмовився від можливості повернутися на Олд Траффорд, воліючи залишитися на посаді тренера молодіжного складу Фейєнорда. Пізніше було оголошено, що помічниками тен Хага стали Мітчелл ван дер Гааг та Стів Макларен.

В інтерв'ю для журналу Life After Football, на яке посилається Stretty News, ван Персі пояснив свої причини цієї відмови: його син Шакіл зараз грає в академії роттердамського клубу, а дочка захоплюється верховою їздою.


"Мої син і дочка зараз дуже важливі", - сказав екс-форвард. "Той факт, що вони обоє знайшли свою пристрасть, чудовий. Хобі - це добре, але ви сподіваєтеся, що вони дійсно знайдуть захоплення".

"Діні це вдається з верховою їздою, вона повністю захоплена цим, а у Шакіла те саме з футболом. Моя дружина Бухра розвиває всі свої таланти в наших проектах, і це приємно бачити".

Робін ван Персі провів три сезони у Манчестер Юнайтед після свого переходу з Арсеналу у 2012 році. Трансфер обійшовся "червоним дияволам" у 30,7 мільйонів євро. За весь час він провів за манкуніанців 105 матчів, у яких відзначився 58 голами та 21 гольовою передачею.