4 червня 2022 09:02
1

"Не думаю, що будуть проблеми з Вельсом": Ігнатенко про фінальну гру національної команди

Новоприбулий гравець збірної, півзахисник Данило Ігнатенко готовий віддати всі сили для виходу України на чемпіонат світу.


25-річний хавбек Бордо, який несподівано для багатьох розкрився під кінець французького чемпіонату, віддавши трьох асистів, виконав свою мрію – бути викликаним до лав синьо-жовтої команди:


«Для мене цей виклик був несподіваним. Це мрія дитинства і я радий, що вона справдилась. Я всіх футболістів тут знаю, зі всіма грав у чемпіонаті України. Грав із хлопцями і в Дніпрі-1, і в Шахтарі».

«Я робив усе, що від мене залежало в Бордо в дуже тяжкий для них час. Ледве не вийшло, але я витиснув із себе максимум. Думаю, це вирішуватиме тренерам. Будемо з іншими футболістами конкурувати. Футбол – це такий вид спорту, де двоє хлопців на одній позиції не можуть грати. Це добре, адже за рахунок неї ти стаєш лише сильнішим».


Півзахисник каже, що майбутній суперник сильний за рахунок таких особистостей як Гарет Бейл, Аарон Ремзі, Бен Девіс та інші, але вважає, що їхні сильні сторони можна нівелювати за рахунок якісної підготовки:


«Гра проти Шотландії мені дуже сподобалася. Вони не мали жодного шансу. 100% перемога України. За Уельсом – дуже хороший суперник. Ця команда сильна індивідуально за рахунок окремих гравців. Не думаю, що будуть проблеми. Спробуймо їх нейтралізувати», – сказав Ігнатенко в інтерв'ю для УАФ.


Фото - СК "Днiпро-1"

Давно я обрщал внимание на Игнатенко, что он хорош, еще до его поездки во Францию. И, не ошибся в нем. Кстати, Степаненко сейчас в худшей форме, чем Сидорчук.