31 травня 2022 20:22
2

"Куди-куди Ордець від'їхав? Сидить у Новогорську, на клубні вечірки ходить". Уболівальники московського "Динамо" розкрили місцезнаходження українця у росії

На одному із російських сайтів вийшов аналітичний матеріал за підсумками сезону московського Динамо. Зокрема автор журився з приводу зникнення з основного складу провідного центрбеку моквічів - українця Івана Ордеця.


Ось пряма цитата:

«До рестарту сезону «Динамо» залишив основний центральний захисник Іван Ордець, а Моро та Шиманьскі вже не показували якості з першої половини сезону. Через це команда сильно просіла в обороні. А Шунін зовсім не рятував».

Після чого вболівальники активно взялися до коментарів обговорювати персону українця. Почали з його важливості для команди. Зокрема, Baxxter був радикальний: «Пресинг уже був не такий ефективний, а після зникнення Ордеця в центрі оборони у нас утворилася чорна діра».

А ось користувач Tigranodovar був не такий вражений грою Ордеца: «Рік тому останній матч чемпіонату зіграли також без Ордеца, між іншим. У центрі вийшли Євгеньев і Нойштедтер і те, що пожарили менше».

Але найцікавішу інформацію видав Акула без пера: «Куди-куди Ордець від'їхав?..... Сидить у Новогорську, на клубні вечірки ходить... Таке ні у Гінера, ні у Федуна неможливо. Тільки в Динамо, на жаль».

Іван Ордець перейшов до московського Динамо у 2019 році як вільний агент. Він одразу став основним гравцем команди, зігравши за цей час у 67 матчах та забивши 5 м'ячів. Але відразу після того, як Росія атакувала Україну, він перестав виходити на поле, хоч, як і Тимощук, не покинув межі РФ. А зовсім недавно його побачили і зняли на фото на клубній вечірці московського Динамо, де він бурхливо святкував третє місце у чемпіонаті Росії.
Це ж комусь не бридко копирсатися по мордорських помийках в пошуках коментів орків
Хто це?