27 травня 2022 22:15

Євген КРАСНІКОВ: "Металіст" готується до виступу у Прем'єр-лізі"

Віце-президент «Металіста» Євген Красніков підтвердив, що клуб готовий виступати в УПЛ у разі старту сезону, а також розповів про джерело фінансування.


— Команда перебуває в Туреччині, проходить збори, грає товариські матчі та готується до виступу у Прем'єр-Лізі. З першого дня частина працівників клубу, які не евакуювалися, знаходяться на території клубу – їм надано безпечне місце у разі артобстрілів, проживання, харчування та всі необхідні побутові умови.


Єдиний підрозділ клубу, який зараз не працює – це дитячо-юнацька футбольна Академія «Металіст». Але це пов'язано з тим, що Харків зазнає артилерійських та ракетних обстрілів.


Щодо висловлювання Ігоря Циганика, то я справді залишився у Харкові та несу повну відповідальність за футбольний клуб «Металіст». Спочатку, а саме 24 лютого, ми вирішили передати мені управління клубом на час бойових дій на території України. Але не фінансування.


Я говорив раніше і повторю зараз. Олександр Ярославський повністю фінансує футбольний клуб «Металіст». Жодних додаткових джерел фінансування ніколи не було і немає.


Фото - ФК "Металiсст"