27 травня 2022 17:19

Кавані подякував фанатам "Манчестер Юнайтед" за постійну підтримку

Сезон-2021/22 став для Едінсона Кавані останнім у складі Манчестер Юнайтед. Уругваєць планує ще рік-два пограти в Європі перед тим, як повернутися до Південної Америки.


Після того, як клуб оголосив про розлучення з гравцем, Кавані вирішив подякувати вболівальникам "червоних дияволів", які завжди підтримували його.

"У мене немає нічого, крім слів подяки на адресу фанатів та прихильників Манчестер Юнайтед", - цитує форварда UtdReport. "Чесно кажучи, вони виявили до мене велику повагу з найпершого моменту мого прибуття".

"Я думаю, що вони високо оцінили всю важку роботу, яку я завжди намагався робити якнайкраще, роблячи все можливе для цієї команди. Я дійсно дуже вдячний, і я піду звідси зі щасливим спогадом про ту прихильність, яку вони завжди виявляли до мене".

"Я хотів зробити більший внесок у цьому сезоні. Одна з речей, яка залишила у мене трохи гіркий присмак, полягає в тому, що, коли у нас був дуже приємний і досить пристойний сезон (2020/21), ми не змогли зробити це при уболівальників".

"Цього сезону, коли вони повернулися на трибуни, у мене не було можливості провести таку кампанію, яку я хотів би провести. Я хочу щиро подякувати вболівальникам від щирого серця, тому що вони завжди виявляли до мене багато кохання, а це дуже важливо для футболіста".

За два роки у Манчестері Кавані взяв участь у 59 іграх у всіх турнірах. На його рахунку 19 голів та 7 гольових передач.