3 травня 2022 13:45

Крім "Боруссії", у збірної України буде ще три або чотири спаринги

Президент УАФ Андрій Павелко у коментарі для Футбол NEWS розповів, як триває пошук суперників для контрольних матчів збірної України у травні.


- Я дуже вдячний нашим колегам з Борусії Менхенгладбах, а також всім нашим партнерам з національних асоціацій, які зараз працюють над проведенням тих чи інших матчів нашої збірної. Вдячний УЄФА та Александру Чеферіну, що в УЄФА є підрозділ, який допомагає нашій збірній готуватися до офіційних матчів. Всі варіанти, які зараз відпрацьовуються, перш за все є вибором тренерського штабу.


У нас є декілька варіантів, і збірні, і клуби. Зараз на стадії затвердження наступні матчі для збірної України. Крім Боруссії (11 травня), буде ще три або чотири поєдинки. Це, скоріше за все, будуть і клуби, і національні збірні.


- Я впевнений, що рішення про усунення російських команд дасть всій Європі та світу ще один дуже важливий сигнал про те, що агресія проти нашої держави обов'язково буде покарана. Важливо, щоб всі ми бачили, що наші команди, які будуть представляти Україну в єврокубках наступного сезону, досягли якомога кращих результатів, - сказав Павелко.