24 квітня 2022 20:47

"Герта" у матчі за життя здолала "Штутгарт", "Бохум" програв "Аугсбургу"

У неділю 31-й тур чемпіонату Німеччини закривали два матчі.


У першому матчі дня Бохум приймав Аугсбург. Обидві команди зуміли створити собі певний запас міцності, відірвавшись від зони вильоту. Господарі за підсумками цього туру могли остаточно вирішити своє завдання на сезон і убезпечити себе від пониження у класі. Три очки у цій зустрічі були вкрай важливими і для гостей, які на початок матчу відставали від суперника на 4 пункти.

"Фуггери" вийшли вперед вже на початку поєдинку – Хан скористався помилкою суперника і вивів Аугсбург вперед. Наприкінці тайму Грегоріч з пенальті подвоїв і, попри значну перевагу господарів, гості пішли на перерву за переваги у два м'ячі. Після відпочинку господарі вирівняли гру і спокійно довели матч до логічної перемоги. Звитяга дозволила Аугсбургу впритул наблизитись до Бохума.

Призначення Фелікса Магата в середині березня таки дало свої плоди. Герта виграла три з п'яти матчів покинула зону вильоту і майже гарантувала собі місце в еліті на наступний сезон. Важливо, що берлінці обіграли прямих конкурентів – слідом за Аугсбургом капітулював Штутгарт. В наступному турі "стара дама" має всі шанси гарантувати собі збереження прописки в Бундеслізі офіційно, адже поїде в гості до передостанньої Армінії.

Німеччина, Бундесліга, 31-й тур

Бохум – Аугсбург – 0:2
Голи: Хан, 15, Грегоріч, 43 (пен.)

Герта – Штутгарт – 2:0
Голи: Зельке, 4, Бельфоділ, 90+3