22 квітня 2022 12:49
1

Роберто МОРАЛЕС: "Фільм "Війна" від "Красави" - це маніфест людини, яка намагається звернути на себе увагу. І не лише в РФ"

Ведучий "ТаТоТаке" Роберто Моралес висловився про фільм "Війна", який вийшов на YouTube-каналі "КраСава" і в якому розповідається про події в Україні.


- Як умовний художній продукт... Знято певний фільм. Дуже багато склейок. Це суто телевізійне естетичне бачення, якщо говорити про картинку. Загалом там просуваються тези, які потрібні авторам. Ми підходимо до того, що це відео було дуже важливим для "Красави". Воно робилося з великим далеким прицілом на те, що для нього багато що зміниться. Це такий маніфест людини, яка намагається привернути до себе увагу. І, наскільки я розумію, не лише у РФ. Думаю, що всі ризики було закладено заздалегідь. Наразі розкручують тему, що після цього відео у футбольного клубу Савіна почалися проблеми. Але це неправда.


У цьому фільмі нас поступово підводять до того, що всі люди братися і мають дружити. Що всі футболісти в Україні та Росії добрі. Це так акуратно закидається. Для українського глядача там нічого не було.


Коли Ярмоленко запитали, чи правильно те, що на його гроші вбивають людей - це прямий зашквар. Як би не намагався автор усе це оминути і стати добрим в імперії зла. Це все одно вилазить.

Автор відео сказав, що 24 числа світ змінився. Це дуже цікава теза, бо нічого не змінилося. Війна в Україні розпочалася у 2014 році. А російським опозиціонерам про це дуже неприємно говорити.

Он походу другой какой-то фильм смотрел? Зачем коверкать слова? Возможно Красава и имеет какие-то задние мысли, но видео снято, чтоб показать мысли и горе украинцев! Мне лично фильм понравился