16 квітня 2022 22:47
1

Роман Абрамович приїжджав до Києва та шукав варіанти припинення війни

Фото - ua.depositphotos.com


Російський олігарх Роман Абрамович, проти якого запровадили санкції ЄС і Британія, навідався до Києва, щоби спробувати відновити переговорний процес між Україною та Росією.


Джерело:
Bloomberg з посиланням на свої джерела


Деталі: Джерела журналістів сказали, що Абрамович приїжджав до Києва, аби спробувати запропонувати шляхи відновлення перемовин між делегаціями України і РФ.


Російський бізнесмен буцімто зустрічався зі членами української переговорної групи й обговорив можливі шляхи відновлення перемовин.

Наразі процес переговорів призупинився після того, як у світових ЗМІ оприлюднили тіла загиблих мешканців Київщини, закатованих російськими солдатами, зокрема в Бучі. Крім того, російська влада не надала офіційної відповіді стосовно пропозицій українців врегулювання війни на очній зустрічі делегацій у Стамбулі 29 березня.


Речник Абрамовича на запит Bloomberg сказав, що він не в Києві, і відмовився коментувати візити олігарха. Член української переговорної групи Михайло Подоляк відмовився надати коментар. Так само не відповів на запит речник Кремля Дмитро Пєсков.

Роман Абрамович приїжджав до Києва та шукав варіанти припинення війни.
Бабки свои спасать приезжал.