11 квітня 2022 15:33
1

Суд у Львові передав арештовану в Хорватії яхту Медведчука АРМА

Яхту Royal Romance було передано у розпорядження Агентству з розшуку та управління активами судом у Львові. Де знаходиться її господар – невідомо.


Яхту українського олігарха Віктора Медведчука Royal Romance було затримано у курортному хорватському місті Рієка ще 16 березня. 11 квітня 2022 року слідчий суддя Личаківського районного суду міста Львова Сергій Гирич виніс рішення передати заарештоване майно Агентству з розшуку та управління активами. Про це пише "Українська правда".

16 березня 2022 року на це майно Медведчука було накладено арешт у кримінальному провадженні. У цьому провадженні від 19.09.2016 здійснюється досудове розслідування щодо Віктора Медведчука, Володимира Демчишина, Сергія Кузяри та Петра Порошенка про незаконне постачання вугілля з окупованих територій.

За останніми даними, яхтою Royal Romance володіла компанія Fregata Marine Ltd, зареєстрована на Маршаллових островах. Її кінцевим бенефіціаром була дружина Медведчука Оксана Марченко. Пізніше яхта стала власністю фірми Lanelia Holdings Ltd, також зареєстрованої на Маршаллових островах.


Извините, а что поменялось???