9 квітня 2022 13:38

Даріо СРНА: "Чекаємо в "Шахтарі" на Ракицького"

Директор з футболу "Шахтаря" Даріо Срна у коментарі для Футбол News зізнався, з ким клуб домовлявся про виїзд команди за кордон, розповів про Ракицького та Де Дзербі.


- Ми прийняли рішення з УЄФА, містером Павелком, нашим президентом, що нам потрібно виїжджати, спробувати отримати дозвіл на це. Дати хлопцям можливість грати у футбол, а все, що заробимо, відправимо в Україну для дітей, людей, які живуть зараз в набагато гіршій ситуації, аніж ми.


Про Ярослава Ракицького

- Деякі легіонери вже підписали контракти, деякі сказали, що не приїдуть, я до цього ставлюся нормально. Вони багато зробили для "Шахтаря", хтось більше, хтось менше. Це їхнє рішення і я його поважаю. Може й не погоджуюсь з ним, але маю поважати. Думаю, що Марлон буде, можливо Соломон, Фернандо, чекаємо на нашого колишнього футболіста й легенду Шахтаря Ярослава Ракицького, щоб він з нами грав. Тож зробимо хорошу українську команду, яка буде представляти Україну.



Про Де Дзербі

- Я постійно на зв'язку із Роберто Де Дзербі, він сказав, що його гроші тепер не цікавлять. Як я за 19 років, так і він за 7 місяців, і його тренерський штаб, отримали багато любові від України, його прийняли як свого. Він сказав, що в нього немає причин покидати Шахтар у такий момент. Так, у нього були пропозиції, але він сказав: "Я буду до кінця з Шахтарем, вірю, мені найголовніше - обійняти всіх, побачити".


Коли ми вперше зустрілися після 45 днів війни, він сказав, що сьогодні він наш друг. Збираємось, граємо товариські ігри, допомагаємо один одному і все, що заробляємо, відправляємо в Україну