11 березня 2022 23:24

Під звуки вибухів бомб: у воротаря "Десни" в Києві народилася дочка

Дружина відомого футбольного голкіпера Ігоря Литовки Олена народила дівчинку в столиці України, бігаючи зовсім одна від бомбосховища до Палати.

Дружина екс-воротаря Таврії, румунського Волунтарі і ФК Рига 33-річного українця Ігоря Литовки Олена народила дитину в Києві в неділю, 27 лютого, в четвертий день вторгнення Росії в Україну, що супроводжується бомбардуванням житлових будинків в українській столиці.

"Сьогодні о 9:07 в Києві, під звуки вибухів бомб і сирен, народилася дуже смілива дівчинка. А інакше і бути не може, тому що її мама – справжній герой! Весь час, бігаючи від бомбосховища до палати, вона стримувала хвилювання і паніку, залишалася зовсім одна в центрі нашої столиці! Кохана, я дякую Тобі за донечку. А також хочу сказати слова подяки всім, хто запропонував свою допомогу, знаючи мою ситуацію. Миру всім", - написав у себе в Facebook Ігор Литовка, який виступає зараз за чернігівську Десну.


Вага новонародженої склав 3160 грамів, зріст – 53 см.

"Я сподіваюся, ми дуже скоро будемо разом! І над нашою головою буде тільки сонячне, мирне небо", - написала під постом чоловіка Олена Литовка.