28 лютого 2022 11:32

Ультрас "Динамо": "Запрошуємо усіх добровольців стати до зброї разом з нами!"

Ультрас "Динамо" виступили із заявою з приводу війни України з Росією.


"Нарешті маємо можливість написати цей текст. Четвертий день, як війна охопила всю територію України. Ультрас Динамо стали до зброї, абсолютно всі фанатські групи мають представників в тих чи інших підрозділах. Також ми займаємось забезпеченням свої хлопців усім необхідним.

Ми вдячні усім фанатам іноземних клубів за підтримку України! За ваші гроші, за ваші банери, за акції на вулицях ваших міст. За все, що робите для боротьби України з окупантами. Запрошуємо усіх добровольців стати до зброї разом з нами! На даний момент є два варіанти як це зробити:

1. Офіційний. Приїхати до України та вступити до лав територіальної оборони ЗСУ, на базі якої буде сформовано Інтернаціональний легіон. Щодо всіх деталей треба звертатися до аташе з питань оборони посольства України у вашій державі.


2. Неофіційний. Перетнути кордон з Україною, дістатись до Львова (фанати Карпат допоможуть з проживанням), вийти на зв'язок і вирішувати питання доїзду до Києва. Ми організуємо зброю та бойові задачі в столиці України, особливо раді бачити людей з бойовим досвідом. У цього варіанту є кілька нюансів, бо ситуація міняється кожну годину. Ми не знаємо, чи буде безпечною дорога зі Львова до Києва, також зараз автомобілі на іноземних номерах в Україну не впускають.

Тиждень тому ми оголосили про збір коштів на автомобіль для одного з наших побратимів. На даний момент питання стало неактуальним, ми вирішили витрачати зібрані кошти на потреби фанатів Динамо, які захищають Київ. Скоро ми приведемо в порядок фінансову звітність, готові і далі приймати кошти на рахунки:

- Приватбанк: 4149 6293 0064 1990
- Монобанк: 5375 4141 1590 5993
- Paypal: [email protected]

Але є більша проблема. За гроші в Україні зараз практично нереально щось купити, маємо дефіцит товарів, продуктів, пального. Нам дуже не вистачає бронежилетів, касок, будь-якого захисту. Якщо ви можете купити і привезти ці речі на кордон з Україною - далі ми вирішимо питання доставки речей до Києва.

Тепер інформація для тих фанатів Динамо, хто вивіз свої родини закордон. Ультрас з усієї Європи пропонують нам допомогу з житлом та забезпеченням побуту. Маємо багато варіантів в Литві, Хорватії, Німеччині, Болгарії, Чехії та багатьох інших країнах. Якщо у вас є необхідність - пишіть нам в приватні повідомлення.

Ворог зазнає поразки дуже скоро! Слава Україні!".