21 лютого 2022 19:14
2

Ігор ЦИГАНИК: "Довіра від Луческу підтверджується якістю гри Бесєдіна"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик LIVE" на FootballHub поділився своєю думкою про те, хто буде основним нападником "Динамо" навесні.


- Для мене найбільший інтерес викликає питання: хто зіграє на позиції центрального нападника? Я ставлю на Бесєдіна, а хтось, навіть люди з "Динамо", наполягають, що в першому матчі в старті вийде Ванат.


Я цього не знаю, але знаю Луческу, який вірить в Бесєдіна. Для Артема було дуже важливо відновити свою психологічну впевненість. З "Ригою" він не забив, хоча момент був, але це футболіст, у якого просто неймовірні бійцівські якості.


Тому ця довіра від Луческу підтверджується якістю гри Бесєдіна на футбольному полі. Ось я і впевнений, що гратиме Артем, який відновив свою психологічну впевненість.


Знаєте, після таких травм, щоб там не говорили, є страх. Є страх боротьби, страх інших моментів. І цей страх потрібно побороти, адже "хрести" - це одна з найскладніших травм у футболі. Якщо Бесєдіну вдасться все це "переламати", то це стане зрозуміло вже з перших матчів. Якщо він буде далі грати в той футбол , в який грає, - напористий, лізти, йти в стики, намагатися виривати м'ячі і продавлювати захисників - альтернативи йому на весняну частину сезону мало хто зможе створити. Це моя думка.

Игорь, не приписывайте Луческу свои мысли. У Деда по напам просто безисходность. На сборах, Ванат и Шкурин смотрелись куда лучше.
Бєсєдін поки не готовий до гри. І сьогодняшній матч це підтвердив. Йому треба ще пару місяців набирати.