18 лютого 2022 13:09

​Фабрегас: "Судити Мессі за незабитий пенальті – це смішно. Він не заслужив стільки критики"

Півзахисник "Монако" Сеск Фабрегас вважає, що нападник "Парі Сен-Жермен" Ліонель Мессі піддається надмірній критиці. Нагадаємо, раніше футболісти разом виступали за "Барселону".

"Мессі критикують більше, ніж він заслуговує? Звiсно. Я читав думки людей, які критикували його за матч з "Реалом". Так, він не був головною зіркою на полі, але він провів хорошу гру. Він вивів Мбаппе один на один з голкіпером у першому таймі таким пасом, на який був не здатний жоден інший футболіст на полі. Також він віддавав потенційно гольову передачу на Неймара. Так, він не реалізував пенальті. Але судити його за нереалізований одинадцятиметровий - це просто смішно. Футбол цим не обмежується. До того ж, Куртуа – фантастичний воротар з безліччю своїх достоїнств.

Чи щасливий Мессі в Парижі? Мессі щасливий, коли перемагає, коли забиває і коли йому вдається вирішувати результати матчів. Ось чому він був тим, хто він є, протягом останніх 15 років.

Максимально близький до нього за рівнем Кріштіану Роналду, але я не бачив одного гравця, який був би ідентичний Ліонелю", — наводить слова Фабрегаса Mundo Deportivo.