6 лютого 2022 11:21

"Не так уявляв собі дебютний матч". Лєднєв незадоволений першою грою за "Фехервар"

Півзахисник угорського Фехервара Богдан Лєднєв прокоментував свій дебютний поєдинок у новій команді, який відбувся ще минулого тижня.


У 18-му турі чемпіонату Угорщини Фехервар програв Академії Пушкаша (0:1). Цей поєдинок став для українського півзахисника дебютним у складі угорського клубу.


Ледньов зізнався, що не так уявляв собі дебютний матч у новій команді.


"Відчуваю себе чудово. Мені з першого дня допомагали футболісти і персонал клубу. Відразу ж побачив, що опинився в прекрасних умовах.


Звичайно, я не так уявляв собі дебютний матч. На жаль, суперник вирішив його на свою користь. Радий, що провів на полі майже 90 хвилин. Відчуваю, що мені необхідно ще трохи часу, щоб краще допомагати команді.


Одна з цілей більшості українських футболістів - показати себе в кращих європейських клубах, в цьому плані я нічим не відрізняюся. Вважаю, що отримати шанс у Фехерварі - важливий крок у моїй кар'єрі. Це вперше, коли я відчуваю свої сили закордоном", – розповів Ледньов клубній прес-службі.


Вчора Лєднєв провів свій другий матч у складі угорського клубу проти Дебрецена, який також закінчився поразкою (1:2). Українець почав цей матч зі старту і вже на 34-й хвилині забив гол, але суддя після перегляду VAR скасував взяття воріт. А ось через вісім хвилин українець віддав асист на Алефа, який рефері відібрати вже не зміг.


Нагадаємо Лєднєв перейшов у Фехервар на правах оренди з київського Динамо. Орендна угода розрахована на один рік.