4 лютого 2022 10:11

Анчелотті відреагував на виліт "Реала" з розіграшу Кубка Іспанії від "Атлетика"

62-річний італійський наставник мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про поразку Королівського клубу і виліт з Кубка Іспанії від "Атлетика" з Більбао (0:1) на стадії 1/4 фіналу турніру.

"Нам боляче, тому що ми хочемо виграти всі змагання, які у нас є. Ми виграли Суперкубок, і у нас є ще два турніри, де ми займаємо хороші позиції. Не думаю, що ця поразка матиме наслідки. Ця поразка робить нас сильнішими. Тут було дуже складно грати. У нас були втрати. Це правда, що вони чинили сильний тиск на Вінісіуса, але це те, що відбувається, в цьому немає нічого нового.

Чому не грали Йович, Азар або Бейл? По ходу матчу через втому довелося замінити Крооса на Камавінгу. Після цього у мене ще залишалася можливість внести зміни в гру, але я думав зробити це в додатковий час. На жаль, ми пропустили гол в кінці матчу, і у нас не залишилося часу, щоб дати пограти іншим футболістам. Чому ми взагалі говоримо про цих гравців, а не про Себальоса або Карвахала? Щоб бути справедливими, ви повинні говорити про Себальоса і Вальєхо, які також не грали ні хвилини.

Головна проблема, що "Реал" занадто багато возився за межами штрафного майданчика суперника. Необхідно було більше доставляти м'яч у штрафну. Коли ми отримували м'яч, ми більше тиснули флангами. Ми говорили про це в перерві, але все пішло не так, як ми хотіли", — цитує Анчелотті as.