3 лютого 2022 15:19
1

Карас - про ситуацію з ультрас: "Неприємні крики цих псевдоболельщіков"

Асистент головного тренера Динамо Мірчі Луческу Еміль Карас прокоментував ситуацію з ультрас київського клубу.

У 2020 році фанати Динамо негативно поставилися до призначення Луческу, який протягом 12 років тренував Шахтар. Згодом ультрас неодноразово влаштовували акції протесту проти румунського тренера.

"Мені не дуже складно було через ситуацію з ультрас, тому що я не все розумів, коли приїхав в Україну. Природно, неприємні крики цих псевдоболельщіков", - пояснив Карас.

"Розумію, що завжди була велика битва між Шахтарем і Динамо, те, що я не відчував на собі, тому що я тут не перебував і не працював, але по відношенню до містера, я вважаю, людина з таким досвідом і багажем трофеїв, в його віці, він повинен отримувати набагато більше поваги з усіх боків".

"Вважаю, що Луческу заслуговує на повагу всіх уболівальників, незалежно від того, за який клуб вони вболівають. Таких тренерів або взагалі не залишилося, або один з тих, хто все ще продовжує працювати з молодими гравцями, вчити їх домагатися успіху і рости".

"Я взагалі пропускав ситуацію з ультрас, тому що не знав всю історію Дербі. Згодом мені Олег Гусєв і Вукоєвич розповіли, що було раніше. Потім почав дивитися старі ігри Динамо з Шахтарем, дізнався, який там був напруження, бійки на полі. Розумію, що суперництво було божевільне".

А почему псевдоболельщики? Мнение псевдотренера...