1 лютого 2022 10:43

"Супряга потрапить в психологічно зручну атмосферу". Скаут Серії А оцінив перехід нападника "Динамо" в "Сампдорію"

Скаут Серії А Алекс Великих в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував перехід нападника київського "Динамо" Владислава Супряги в "Сампдорію".


"Перехід Супряги в "Сампдорію" можна вважати успішною операцією для всіх сторін. Справа в тому, що гравець перезапускає кар'єру, отримує іноземний досвід, підходить до вирішення питання свого особистого життя і багато в чому визначає долю своєї кар'єри на європейській арені.


Супряга - гравець здібний і талановитий, але він переходить в "Сампдорію". Клуб перебуває в кризі, яка бореться за очки і за збереження місця в Серії А. Він перейшов в клуб, в якому немає президента, є проблеми з екс-президентом, який сидить у в'язниці.


Прийшов новий тренер, Марко Джампаоло, який буде рятувати команду, цей тренер любить будувати команди, але він повинен здобувати очки. Цей тренер, який не тисне на гравців, це все відзначає. Відповідно Супряга потрапить в психологічно зручну атмосферу, тому що це гравець, який не бажав би, щоб на нього тиснули і він психологічно повинен підбадьорювати.


Те, що гравець переходить в середині сезону в чемпіонат, який на ходу, не робить, з моєї точки зору, приємним для гравця, тому що йому потрібно буде відразу доводити свою профпридатність в команді, яка бореться за збереження місця в Серії А.


Можна відзначити, що Супряга гратиме, тому що команда діє в два нападники, тому вміння українця грати на швидкості допоможе йому. Стиль "Сампдорії" більше будується на контратаках і це допоможе Супрязі показати його кращі якості".


Супряга до завершення сезону 2021/2022 виступатиме за італійську "Сампдорію".


Відповідна орендна угода була підписана між італійським клубом і "Динамо". При цьому "Сампдорія" отримала право викупу контракту гравця після закінчення терміну оренди.