27 січня 2022 19:34

Чех про Тухеля в "Челсі": "Коли він прийшов, у нього вже був великий досвід. Він швидко зрозумів, як працює клуб, це допомогло йому і штабу"

Колишній воротар "Челсі" Петро Чех поділився думкою про успіх, якого домігся в клубі головний тренер Томас Тухель.

"Томас дуже швидко освоївся в "Челсі", і це стало ключем до його успіху. Він тренував команди, які були лідерами своїх ліг або були близькі до цього – дортмундську "Боруссію" і ПСЖ, і, звичайно, він набрався досвіду.

Коли він прийшов, можна було відчути, що у нього вже є великий досвід у футболі, починаючи з того, що він тренував молодіжні команди і закінчуючи топ-клубами.

Коли ти приходиш в новий клуб, змінивши його легенду, багато хто очікує, що ти відразу ж почнеш перемагати. Томас-хороший слухач, і він швидко зрозумів, як працює клуб. Це допомогло йому і його штабу приймати правильні рішення.

Це був приголомшливий рік. Були як чудові, так і не дуже чудові моменти, це частина футболу і частина життя. Ми завжди будемо згадувати ці чудові моменти з радістю. Ми додали в музей два важливих трофеї, це величезний успіх", - написав Чех у своїй колонці на клубному сайті.