20 січня 2022 22:39
1

Вийшов до чвертьфіналу Кубка Іспанії! Лише прикра непруха завадила Луніну зберегти ворота сухими

У поєдинку 1/8 фіналу Кубка Іспанії мадридський Реал на виїзді зустрічався з Ельче. Український воротар Андрій Лунін вдруге в нинішньому сезоні зайняв місце у воротах "вершкових", пише zbirna.com.


На 10-й хвилині тільки диво врятувало Реал від пропущеного м'яча. Каррільо буквально з метра розстрілював вже порожні ворота гостей, але неймовірним чином влучив у поперечину. Через 16-ть хвилин Каррільо, завдаючи удару головою, вже не промахнувся, але Лунін, хоч і не без праці, відвів загрозу.


У другому таймі українець відверто нудьгував у воротах, а його партнери створили кілька небезпечних моментів, але реалізувати їх так і не змогли. В результаті матч перейшов в овертайм.


І вже на його четвертій хвилині Лунін блиснув знову. Наш кіпер впорався з найнебезпечнішим ударом зі штрафного, призначеним з метрів 16-ти від воріт Реала. Вирішальний же епізод зустрічі стався на 102-й хвилині.


Спочатку суддя показав вельми спірну червону картку Марсело за нібито фол останньої надії. Потім після удару зі штрафного, призначеного за це порушення, м'яч влучив у стінку, а ось з добивання Ельче вдалося пробити Луніна. Гонсало Верду влучив прямо в ногу Себальосу і м'яч рикошетом полетів в інший кут. Наш страж воріт був безсилий допомогти своїй команді.


Тим не менш, в меншості "королівський клуб" зумів не тільки відігратися, але і вирвати перемогу, завдяки голам Іско і Едена Азара.


2:1 - Лунін з Реалом вийшли до чвертьфіналу Кубка Іспанії.


Кубок Іспанії. 1/8 фіналу


Ельче - Реал – 1:2 (0:0), в дод. час

Голи: Верду (104) - Іско (108), Азар (116).


На 102-й хвилині видалений Марсело (Реал) - пряма червона картка.


На 120+2 хвилині видалений Мілья (Ельче) – повторне попередження.

Реал мог вылетать засчитай гол и все