12 січня 2022 16:57
1

"Як "Динамо" може віддати гру?". Олексій Антонов згадав про відомий матч киян з "Іллічівцем"

Колишній нападник Іллічівця Олексій Антонов поділився спогадами про дивний матч з Динамо в сезоні-2010/11.


Нагадаємо, в останньому турі чемпіонату України-2010/11 маріупольська команда приймала на своєму полі Динамо. Іллічівець після першого тайму програвав з рахунком 0:2, проте зумів забити три м'ячі і вирвати перемогу.


Завдяки цій перемозі азовці зберегли місце у вищому дивізіоні України, але після матчу було багато розмов про те, що Динамо здало гру.


"У нас до останнього туру була ситуація, що ми не знали, вилетимо ми чи ні, це був сезон 2010/11.


Останню гру з Динамо ми грали, коли Іллічівець виграв з рахунком 3:2. Мені тоді говорили, що якщо ми залишимося, то підпишемо контракт. Як я міг перебувати в такій ситуації, не знаючи, що буде завтра?


Динамо тоді здавало гру? Багато про це говорять, але я про це взагалі нічого не знаю, і як Динамо може віддати гру? Це взагалі незрозуміло, і тим більше в тому сезоні в Іллічівець прийшли футболісти з Донецька.


Я в це не вірив, але на той момент багато подібних чуток ходило", - сказав Антонов в інтерв'ю youtube-каналу Пряма червона.

Если я не ошибаюсь ,то его жена сильно обрадовалась ,когда Черноморец в прошлой иге пропустил гол. Сейчас он входит в тренерский состав Черноморца ,а тогда он был отстранён Морозовым. Зри в корень.....