12 січня 2022 14:51

"Баварія" домовилася про трансфер 15-річного гравця "Мідтьюлланда"

Мюнхенська Баварія продовжує робити акцент у своїй трансферній політиці на довгограючі перспективи, а черговим юним талантом, якого вона собі запримітила, став півзахисник данського Мідтьюлланда Джонатан Асп Йенсен.


Як повідомляє данський ресурс Tipsbladet, клуби досягли домовленості про перехід 15-річного футболіста, який на перших порах для адаптації приєднається до юнацької команди німецького гранда.


Варто відзначити, що для Мідтьюлланда даний трансфер не є типовим, так як клуб вважає за краще не віддавати футболістів в інші команди в такому юному віці. Зокрема, попередній раз подібна угода мала місце бути 10 років тому, коли в Твенте через важку фінансову ситуацію був продав Йоахім Андерсен.


Зазначається, що півзахисник брав участь у чотирьох матчах збірної Данії U-16, забивши три голи, а наставники, з якими він працював характеризують його роль на полі як "вісімку" (від штрафного до штрафного).


"Джонатан дійсно великий талант, у якого є всі передумови, щоб зайти в своїй кар'єрі дуже далеко. Тому ми, звичайно, дуже раді, що тепер зможемо спостерігати за його грою в іншому клубі, і з нетерпінням чекаємо можливості стежити за його розвитком", - сказав директор Академії Мідтьюлланда Флеммінг Бро.