10 січня 2022 17:36

Склад "Львова" поповнили два українські футболісти. Ще два покинули клуб

Головний тренер ФК Львів Олег Дулуб розповів в ексклюзивному інтерв'ю Sport Arena про зимові трансфери клубу та підготовку до другої частини сезону.


Дулуб повідомив, що львів'яни підписали колишнього воротаря Буковини Івана Пономаренка, а також екс-півзахисника Олександрії Богдана Мишенка.


- Зараз проходить зимове міжсезоння. Хто покине клуб, а хто поповнить лави ФК Львів?


- Нас покинули два півзахисники: Станіслав Сорокін і Владислав Хамелюк. Контракти з нашою командою підписали голкіпер Іван Пономаренко і хавбек Богдан Мишенко.


- А ще новобранці будуть?


- Нам весь час пропонують гравців. Ми дивимося все, аналізуємо. Розумієте, новачки повинні бути сильнішими за тих виконавців, які у нас зараз є. Не можна вносити дисбаланс в наш склад.


- Коли команда збирається після відпочинку?


- Сьогодні, 10 січня. Спочатку наші гравці пройдуть традиційне медичне обстеження, а потім ми вилетимо в турецьку Анталью. На два навчально-тренувальних збори ми вирушимо 16 січня. Ми будемо тренуватися в Сіде. Ми запланували провести 11 контрольних матчів за цей період підготовки. Додому повернемося 17 лютого.


Львів пішов на зимову паузу на 12-му місці в Прем'єр-лізі. Команда Олега Дулуба також вийшла до чвертьфіналу Кубка України, де зіграє з Шахтарем.