5 січня 2022 23:45
4

Олександр БАБИЧ: "Дубінчак може замінити Миколенка, але на цю позицію потрібно ще когось підібрати"

Наставник "Кривбасу" Олександр Бабич поділився своїми думками щодо подальших дій "Динамо" на трансферному ринку.


- "Динамо" потрібне посилення? Зі столичного клубу на цей рахунок поки що нічого не чути. І чому кияни, на відміну від інших клубів УПЛ, їдуть готуватися до Іспанії?


- Не думаю, що динамівці, як і "гірники", чекають весни, щоб посилитися футболістами, які не зуміли працевлаштуватися. Це не доля лідерів. "Динамо" вже традиційно відправляється в Іспанію, де у Мірчі Луческу намічена Робоча та ігрова програма. Думаю, кияни постараються організувати спаринги з європейськими клубами хорошого рівня. Що стосується кадрів, то "Динамо" потрібно зберегти тих футболістів, які зараз в обоймі і прикупити форварда. Продаж Миколенка - хороший показник для українського футболу, приклад того, як можна успішно вести справи. Чи замінить його Дубінчак? Можливо, але на цю позицію "Динамо" необхідно ще когось підібрати, створити конкуренцію. "Динамо" - це інший рівень і Луческу не завжди і не всім дозволяє робити дві однакових помилки поспіль. До речі, не виключений також і переклад на лівий фланг Караваєва.


- Нападника динамівцям легше буде знайти в Україні?


- В Україні варіант тільки один - це Довбик. У нас таких - одиниці. Безумовно, "Динамо" легше було б знайти форварда за кордоном, але легіонерам, як ми бачимо, потрібен час на адаптацію, і часом чималий. Що стосується Довбика, то це хороша інвестиція, причому, на довгі роки, з перспективою вигідного продажу за кордон.

Довбика суркисы за такие деньги не купят, а босс Днепра не уступит и копейки, потому как паталогически жадный
Теж мені "ЕКСПЕРТ"...
Ну так Дубинчак и Вивичаренко будут конкурировать
Какого буя тренер Кривбасса рассказывает про Динамо ? Видимо думает что он эксперт на телеканале Футбол