30 грудня 2022 15:01
4

Ярмоленку час йти? В Англії закликають "Вест Хем" замінити українця молодим талантом

Англійський портал Hammers.New закликав головного тренера Вест Хема Девіда Моєса замінити Андрія Ярмоленка гравцем молодіжної команди (U-23) Армстронгом Око-Флексом.


Журналісти ресурсу переконані, що українцеві не вистачає темпу та фізичної форми, які необхідні для успіху в АПЛ. Тому пропонують замінити 32-річного вінгера значного молодшим футболістом, який до того ж має непогану результативність. На рахунку 19-річного Око-Флекса 11 голів і 1 один асист у 15-ти матчах за Вест Хем U-23 поточного сезону.


Раніше повідомлялося, що Вест Хем готовий розглянути пропозиції щодо Ярмоленка від інших клубів. Молотобійці можуть розпрощатися з українцем, якщо їх влаштують умови потенційних покупців.

В этом возрасте у любого спортсмена возникает вопрос - деньги или футбол (спорт).
Андрей выбрал деньги.
А зачем менять игрока, которого Мойес не выпускает игроком, которого он и не выпустит? От меня ускользает смысл этого. Кроме того, что больше раздражает недовольных - его зарплата или отсутствие результативности в те 5 минут за три матча, где он выходит?
Интересно тот кто поставил вопрос, надо ли уходить Ярмоленко за пол года до конца контракта, отказались бы от 3,5 миллионов евро, которые причитаются футболисту за этот период ?
Сховати
tori4, Ясное дело, что не отказался бы. Фран Соль вон тоже не собирается отказываться от вкусного контракта с Динамо. Но за что он получает деньги сложно понять.