30 грудня 2022 14:39

"Лаціо" підпише Курзава, але попросить ПСЖ про допомогу у виплаті йому зарплати

Римський Лаціо на час зимового трансферного вікна встановив собі за мету зміцнення лівого флангу оборони, підходящим кандидатом для чого був обраний нинішній захисник французького Парі Сен-Жермен Левен Курзава.


"Червоно-сині" і самі були б не проти позбутися футболіста, який має на руках контракт до 2024 року, високу заробітну плату, проте зіграв всього дев'ять хвилин в поточному сезоні.


Незважаючи на те, що головний тренер "орлів" Мауріціо Саррі бачить на лівому фланзі оборони Емерсона Палм'єрі або Рейнільдо Мандава, керівництво Лаціо наполягає на придбанні Курзава, проте поточний оклад футболіста ставить у глухий кут перспективи переговорів.


Справа в тому, що зарплата француза становить 5 млн євро на рік, що на 1 млн євро більше, ніж отримує найбільш високооплачуваний футболіст Лаціо на даний момент - Чіро Іммобіле.


У даній ситуації римський колектив сподівається зіграти на гострій необхідності ПСЖ збалансувати зарплатну відомість, запросивши у французької сторони спільну виплату окладу футболіста.


Реакції ПСЖ на даний запит ще не надходило, проте висока ймовірність, що бажання позбутися від неграючого футболіста все-таки візьме гору над парижанами.