20 грудня 2021 15:44

Нападник "Динамо" гратиме в одній команді з скандальним півзахисником Мамаєвим, який відсидів у в'язниці

Павло Мамаєв підписав з Хімками контракт до кінця поточного сезону, з можливістю продовження ще на рік, повідомляє Sport24. Варто відзначити, що Мамаєв перейшов в Хімки на правах вільного агента, так як його контракт з Ростовом закінчується в кінці цього року.

Портал Трансфермаркт оцінює Мамаєва в півтора мільйона євро.

У поточному сезоні Мамаєв відіграв шість матчів у складі Ростова, в яких результативними діями не відзначався.

Варто відзначити, що нападник київського Динамо Ібрагім Каргбо, який у квітні цього року отримав перелом ноги, також стане гравцем Хімок, про це заявив його агент Дмитро Селюк.

Нагадаємо, солодка парочка російського футболу (Олександр Кокорін і Павло Мамаєв) відзначали ювілей дружніх відносин і від душі фестивалила в поїзді, який віз хлопців з Пітера в Москву, а потім влаштувала дебош в столичному кафе з ударами стільцем по голові російського чиновника. Брат Кокоріна Кирило, крім того, на вулиці напав і на водія журналістки Першого каналу.

У підсумку Кокорін і Мамаєв відсиділи рік, після чого вийшли на волю по УДО і продовжили кар'єру з різним ступенем успіху. Зокрема, Кокорін перейшов у Фіорентину, проте безвилазно проводить час на лавці запасних і не може проявити себе в італійському футболі.