18 грудня 2021 19:46
5

Джерело: Російський клуб близький до трансферу форварда "Динамо"

Російський футбольний клуб «Хімки» веде переговори з київським «Динамо» щодо переходу 21-річного бельгійського центрфорварда Ібрагіма Каргбо.


Інформацію про це підтвердив агент гравця Дмитро Селюк.


«Ми справді ведемо переговори про перехід Каргбо. Це дуже атлетичний хлопець зростом метр дев'яносто три — при цьому він найшвидший у такій команді, як, наприклад, «Динамо» Київ. Це те, що потрібно «Хімкам», адже вони грають у контратакувальний футбол і їм потрібні швидкі форварди для вибігань уперед. У команді їх зараз, по суті, немає».


«За типажем Каргбо — це Лукаку і якби не квітнева травма (у матчі за донецький «Олімпік», де хлопець орендувався — йому зламали малу і велику гомілкову кістку ноги), він міг би грати у Європі. Весною по ньому було дві пропозиції від бельгійських клубів. «Хімки» для нього хороша можливість нагадати про себе та допомогти команді, чого я теж дуже хочу. У мене гарні стосунки з цим клубом», - наголосив Селюк.


Також інформацію про переговори із «Динамо» щодо Каргбо підтвердив генеральний директор «Хімок» Сергій Анохін.


«Ми дійсно цікавимося цим гравцем та спілкуємося з «Динамо» щодо нього. Йдеться про оренду», - заявив функціонер.


До «Динамо» Ібрагім Каргбо перейшов на початку 2020 року. Його контракт із «біло-синіми» розрахований до липня 2023 року.

Несмотря на хорошие физические данные как игрок Каргбо слабенький. Даже в Олимпике не смог себя толком проявить
очередная мутка селюка ...
Поток агентских штампов, для понимания трансферных новостей в дальнейшем
Нам бы побольше продавать туда и подороже
Спросили бы Селюка что там с Бенито ? Человек числится в аренде в Горице . Сыграл там аж 23 минуты, а с 1 октября и вовсе пропал с радаров