11 грудня 2021 17:28
1

Сергій ПРИТУЛА: "Поставив Зозулі питання, хто з українеських футболістів дає гроші на армію. Він каже: "Ніхто". Лаштувка давав"

Шоумен Сергій Притула розповів, хто з українських гравців давав гроші на підтримку української армії.


колись подібне питання поставив Роману Зозулі, тому що, коли я займався гумором, у нас була така усна домовленість, що з концертів, які ми давали у Дніпрі, ми одразу залишали 20 відсотків гонорару у Дніпрі. Ми віддавали їх хлопцям, які працювали у фонді Зозулі. І я знав, що він постійно ходить просить гроші на армію. Я йому поставив питання, хто з колег-футболістів дає. Він каже: "Ніхто". Лаштувка давав, до речі, так. Але я маю на увазі наших футболістів.

Я кажу, а ось такий

і такий. Він каже: "Ну, а вони дуже гарно гімн співають". Там у кожного були свої відмовки, причини.


Причому, це ж були ще ті часи, коли українські футболісти заробляли дофіга бабла. Маючи мільйон доларів на рік, коли у тебе просять, накинь "трьошку" на машину швидкої - це не бабки. А купувати і розбивати дорогі автомобілі, гусарити на закордонних віллах, купувати дорогі прикраси... Але не знайти пару тисяч доларів і закинути... Щоб твоя совість була чиста. Слава Богу, їх час від часу брали за шкірки, що вони приходили у шпиталі до наших військових. за це я знімаю шапку перед кожним футболістом і спортсменом.


А так, зі світу спорту - це Стаховський. Стаховський - це "человечище", - сказав Притула.


Фото - зі сторінки Сергія Притули у Facebook

Нельзя заставить любить Украину и нельзя заставить любить ее армию. Патриотизм либо есть либо его нет.