9 грудня 2021 12:10
1

У святкуванні 30-річчя УАФ візьмуть участь гравці збірної України. Також запрошені Чеферін, Ребров, Григорчук і Кличко

9 грудня Українська асоціація футболу відзначить 30-річний ювілей.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, на урочистому заході очікується присутність перших осіб нашої країни, президента УЄФА Олександра Чеферіна та керівників одинадцяти європейських асоціацій.


Очікується в цілому присутність тридцяти високих гостей з УЄФА, ФІФА і ФІФ Про (організація, що представляє інтереси професійних футболістів). Також запрошення взяти участь у святкуваннях отримали міністр спорту Вадим Гутцайт, президент НОК Сергій Бубка, мер Києва Віталій Кличко, олімпійський чемпіон Жан Беленюк.


Штаб національної збірної України на гала-вечорі представлять Олександр Петраков та Олександр Шовковський, очікуються і гравці збірної - Тарас Степаненко, Андрій Пятов, Артем Бесєдін, Євген Коноплянка, Валерій Бондар та інші. Запрошення приїхати до Києва отримали відомі футбольні тренери - Мирон Маркевич, Роман Григорчук та Сергій Ребров.


Під час заходу, присвяченого ювілею УАФ, нагороди за розвиток футболу в країні повинні отримати Анатолій Дем'яненко, Олексій Михайличенко, Олександр Петраков і ряд інших відомих особистостей.

А Бондарь там с какого? Уже даже не смешно.