30 листопада 2021 19:30

"Динамо" доведеться чекати довго. В "Олімпії" вирішили, коли заплатять за Гонсалеса

«Олімпія» з Асунсьйона найближчим часом не зможе погасити борг перед київським «Динамо», який виник за трансфером вінгера Дерліса Гонсалеса.


Парагвайський клуб уже зірвав терміни, встановлені йому для виплати необхідної суми у 5,5 мільйонів доларів, і тепер чекає на санкції з боку ФІФА.


Втім, чекати грошей за Дерліса президенту «Динамо» Ігорю Суркісу, вірогідно, доведеться ще дуже довго.


Зокрема фінансовий консультант «Олімпії» Мануель Феррейра дав зрозуміти, що на швидке покращення ситуації розраховувати не доводиться.


«Ми плануємо збільшити надходження грошей до клубу, це включає продаж гравців, збільшення членських внесків та інші ресурси. Ще ми хочемо завершити рік виконанням взятих на себе зобов'язань перед співробітниками. В іншому ж проблему «Олімпії» не буде вирішено за один чи два роки, її буде вирішено за вісім чи дев'ять років», - заявив фахівець.


Нагадаємо, «Олімпія» винна «Динамо» 5 мільйонів доларів за Дерліса Гонсалеса та ще 0,5 мільйона у вигляді штрафних санкцій та судових витрат, оскільки парагвайський клуб не визнавав борг і справа дійшла до Спортивного арбітражу Лозанни.