25 листопада 2021 16:06
6

Сьомін про рішення тренера збірної України не викликати гравців з РФПЛ: "Політику в спорт не треба вмішувати"

Фото - Depositphotos.com


Колишній тренер "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував рішення тренера збірної України Олександр Петраков не викликати гравців з РПЛ в національну команду.

"Політику в спорт не треба вмішувати. Не тільки у футболі, а скрізь. У спорті треба жити без політики, тоді все буде значно цікавіше. Ракицький добре грає - питань немає, Ордець грає взагалі блискуче. Не дарма "Динамо" підписало з ним контракт ще на два роки. Тут же політику ніхто не включав, в "Зеніті" з приводу Ракицького теж ніхто не робить, всі вболівальники його приймають нормально. Андрій Шевченко, напевно, зробив акцент на молодих хлопців, вони теж хороші. Там є центральний захисник з "Динамо" Київ Миколенко, він талановитий. Може бути, в деяких моментах він поступається і Ракицькому, і Ордецю, але хлопці там молоді, у них все ще попереду", — сказав Сьомін по ходу творчого семінару на XI фестивалі-конкурсі "Енергія перемог".

Политику и спорт может и не стоит мешать, но вот как войну можно называть политикой
Очень смешит "политику и спорт не нужно смешивать"? Ну так отмените флаги, гимны. Это же всё политика. Не сообщайте из какой страны приехали спортсмены. Пусть все борются под номерами команд №1,2,3,4,5 и спортсмены без фамилий. " Выиграла команда под номером №125. Они -Молодцы!"
Какое Сёмина свинособачье дело до нашей сборной ?
Один чоловік сусіда пограбував, покалічив його сина. Потім приходить в гості з пропозицією зіграти в шахи. Тіпо "дава
Сховати
"давай не змішувати політику і спорт". Хочеться матюкнутись.
Миколенко не центральный. И вот это вот "спорт вне политики" - сразу нахуй идёшь. Имперец