23 листопада 2021 08:16

Артем ЯШКІН: "Динамо" може за щось зачепитися в матчі з "Баварією"

Екс-півзахисник київського "Динамо" і збірної України Артем Яшкін в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловився про матч 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" - "Баварія".


"Чи може "Динамо" з цією "Баварією" позмагатися і забити гол? На це треба сподіватися. А чи зможе, гра завтра покаже.


Чи вплине на гру "Баварії" те, що мюнхенська команда прилетіла до Києва без семи футболістів? Звичайно, вплине на гру. Але малюнок гри "Баварії" не зміниться. Бажання у них буде ще більше. Можливо, десь виконавської майстерності буде менше. А в цілому "Баварія" сильна і так.


Що думаю з приводу того, що Гармаш може знову вийти в стартовому складі в якості форварда? Не хочеться нікого образити. У Луческу є нападники. Він вибирає з них кращого. Об'єктивно, якщо судити за статистикою, Гармаш зараз забивний в УПЛ. Але матч з "Баварією" - це вже інший рівень.


Чи пам'ятаю переможний поєдинок проти "Баварії" (2:0) у Лізі чемпіонів 1999/2000? Смутно пам'ятаю той матч. Але скажу так, що в той час "Баварія" теж була машиною. Вона завжди була машиною. Я не думаю, що ця "Баварія" набагато сильніше, ніж та, яка була. Я думаю, що при вдалому збігу обставин кияни можуть за щось зачепитися".