19 листопада 2021 16:10

"Як якщо б чоловік бив дівчину після того, як показав їй член". Французький журналіст звинуватив Ферлана Менді в сексуальному насильстві

Французький журналіст Ромен Моліна звинуватив захисника "Реала" Ферлана Менді в сексуальному насильстві.

Журналіст відреагував на пост, де Ферлан обурився тим, що його фотографії ставлять в новини про захисника "Манчестер Сіті" Бенжамена Менді, обвинуваченого в згвалтуванні.

"Повністю згоден з тобою, це обурливо. Як якщо б чоловік бив і штовхав дівчину після того, як показав їй свій член", – написав Моліна у відповідь на пост гравця "вершкових".

Моліна стверджує, що в 2018 році Менді домагався до дівчини. За його словами, француз бив її і штовхнув по голові, коли вона лежала на підлозі, після того, як він показав їй свій пеніс.

Журналіст зазначає, що в той період у гравця були проблеми з алкоголем, які "Ліон", чиїм гравцем тоді був Менді, приховав, щоб продати його в "Реал".

При цьому Моліна зазначив, що поділяє обурення захисника через переплутані фотографії: "Це не скасовує того, що розкрився справжній скандал. Ганебно плутати фото в статтях через те, що у футболістів однакове прізвище".