15 листопада 2021 13:54
2

Дика радість у Фінляндії: французькі зірки в Гельсінкі не полетять

Збірна Франції, найімовірніше, полетить в Гельсіні далеко не найсильнішим складом, не приховуючи захоплення повідомляє фінське видання Ilta-Sanomat, пише zbirna.com.


"Хороші новини для "філінів"! Франція планує дати відпочинок своїм зіркам в останньому відбірковому матчі ЧС-2022", – радіє видання.


"Чинний чемпіон світу, збірна Франції, розгромила Казахстан (8:0) і забезпечила собі місце у фіналі ЧС-2022. Наставник "триколірних" Дідьє Дешам планує зробити кілька змін у складі своєї команди в нічого не значущому для французів матчі з Фінляндією.


Так, швидше за все, будуть відсутні в Гельсінкі капітан збірної Франції голкіпер Уго Льоріс і кращий нападник команди Кіліан Мбаппе.


Навпаки, очікується, що ігровий час отримають захисники Курт Зума з Вест Хема і Люка Дінь з Евертона. У півзахисті ми побачимо Маттео Гендузі з Марселя, а на вістрі атаки Віссама Бен Йеддера з Монако.


Втім, такий стан речей ще не означає, що гравцям збірної Фінляндії буде набагато легше в цьому матчі. Гравці, які рідше виходять у складі французької команди, напевно захочуть продемонструвати Дідьє Дешаму свої найкращі якості", – вважає Ilta-Sanomat.


Нагадаємо, поєдинок відбору ЧС-2022 між збірними Фінляндії та Франції відбудеться 16 листопада на Олімпійському стадіоні в Гельсінкі. Цього ж дня Україна в Зеніці зіграє з Боснією і Герцеговиною. Обидва матчі почнуться о 21.45.

"Гравці, які рідше виходять у складі французької команди, напевно захочуть продемонструвати Дідьє Дешаму свої найкращі якостi" - в такой сборной это и есть главная причина. Там на каждую позицию найдётся более-менее достойная замена. А выйти и сыграть вальяжно, можно и вообще за боротом сборной на ЧМ остаться. Тут только момент в сыгранности французов как-бы "новым составом". Но думаю этот фактор не основной в сборной французов. На месте финов я бы не радовался, а украинцам которые потеряли веру на 2 место, я бы посоветовал не печалиться, рано ещё. Сдаётся мне, что подарить второе место финам, можем только мы сами.
Лорис сильный кипер..