15 листопада 2021 10:44

Мампассі підпише контракт з "Локомотивом" на 5 років. Рік тому він міг піти в "Реймс"

18-річний центрбек «Шахтаря» Марк Мампассі, який зараз на правах оренди виступає за «Маріуполь», близький до того, щоб стати гравцем московського «Локомотива».


За інформацією телеграм-каналу «Инсайды от Карпа», Мампассі підпише з «Локомотивом» контракт на 5 років.


При цьому, наголошується, що взимку 2020 року Мампассі мав пропозицію про перехід у французький «Реймс», проте на вимогу матері футболіст у результаті підписав новий контракт з «Шахтарем», а згодом вирушив в оренду до «Маріуполя».


Також джерело зазначає, що голова департаменту селекції «Шахтаря» Жозе Боту стверджував, що через пару-трійку років Мампассі гратиме в Європі та коштуватиме понад 20 мільйонів євро.


Водночас у талановитого захисника, за інформацією все того ж джерела, є проблеми із характером: «Кажуть, що Марк — замкнутий і слабохарактерний: не дарма за нього вирішує мама. І якщо це так, то це реально проблема, про яку повідомляє одразу кілька джерел, зокрема в Україні. Але можливість оформити російський паспорт лише за пару місяців і відсутність сильних молодих центрбеків у Росії спокусили селекцію Рангніка й підштовхнули до купівлі Мампассі за, на перший погляд, нечувані для цього футболіста гроші».


Нагадаємо, за Марка Мампассі, за неофіційною інформацією, «Шахтар» виручить 4 мільйони євро.