15 листопада 2021 09:15
5

Тренер Франції натякнув, чи допоможе його команда збірній України посісти друге місце в групі

Після перемоги над Казахстаном (8:0) в матчі відбору ЧС-2022, яка забезпечила збірній Франції перше місце в нашій відбірковій групі і путівку в Катар, наставника Ле Бле Дідьє Дешама запитали, чи очікувати від нього ротацію в нічого для команди не значущому матчі протії Фінляндії (16 листопада, Гельсінкі, 21.45 за Києвом), пише zbirna.com.


"Я знаю, що з точки зору турнірної стратегії, наш матч з Фінляндією буде впливати на боротьбу за друге місце. Можливо, будуть зміни. Але я ще подумаю. У нас є таке право, в силу того, що ми вже виграли групу, але нам потрібно поважати всіх суперників", - цитує Дешама lequipe.fr.


Тут потрібно акцентувати увагу на тому, що поєдинок Фінляндія - Франція, за умови перемоги збірної України на виїзді в Боснії і Герцеговини, матиме вирішальне значення в долі синьо-жовтих.

С хера тут страдать... есливсё вничью играть, 90% даю что ничья на боснийцами и нашаа СБУ как обычно нюхает бебру. А автобусные финны откатают снемотивроваными францами ничейку
Сховати
Spasibo Dedu za Pobedu, Кстати, да. Боснийцы 6а расслабоне, а наши на нервах с напрягом легко сыграют ничейку.
Французи то таке. Нам головне самим виграти.
В першу чергу тут на себе треба надіятись.....Ми вже "виграли" в БіГ у Львові (1:1)...так що на французів дивимося( і надіємось) в останню чергу.....
Тут головне, щоб наші не обі..лися. Французи свою справу зроблять.