10 листопада 2021 18:40

Леонід БУРЯК: "У матчі з Болгарією збірна України може щось змоделювати"

Екс-наставник збірної України Леонід Буряк в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловився про матчі національної команди з Болгарією, а також з Боснією і Герцеговиною.


"Нас не особливо цікавить результат матчу з Болгарією. Але добре, що є така гра з болгарами. У цьому поєдинку можна ще щось змоделювати, щось подивитися. Одні футболісти в цьому сезоні вже трохи переграли, інші не дограли. Подивимося, що буде.


Звичайно, ключова гра буде з Боснією. Збірна Боснії і Герцеговини - це непроста команда. Хочеться, щоб у боснійців був непростий матч з Фінляндією, яка може зіграти за рахунок організації і самовіддачі. Звичайно, будемо дивитися матч України з Болгарією. Але більше будемо стежити за матчем боснійців з фінами, і щоб результат цієї зустрічі був вдалим для нашої збірної. Хочеться, щоб у нас були хороші шанси зайняти друге місце в групі.


На даний момент, в кращому випадку ми можемо вийти на чемпіонат світу, зайнявши друге місце в групі і опинившись в плей-офф, де продовжиться боротьба за путівку на мундіаль. Але подивимося, як воно буде", - сказав Буряк.