7 листопада 2021 11:03

Ф'юрі пригрозив гравцям МЮ прийти на тренування після програшу "Манчестер Сіті": "Доведеться сказати вам жорстке слівце"

Чемпіон світу з боксу за версією WBC у важкій вазі Тайсон Ф'юрі відреагував на домашню поразку "Манчестер Юнайтед" від "Манчестер Сіті" (0:2) у матчі 11-го туру англійської Прем'єр-Ліги.


"Після поразки "Манчестер Юнайтед" від "Сіті" буде справедливо сказати, що "МЮ" програв гірше, ніж Деонтей Вайлдер у всіх своїх боях проти мене!


Нас повністю приділили, і я думаю, частково це тому, що гравці, не хочу ні до кого проявити неповагу, але мені не здається, що ви рили землю заради перемоги в цих матчах.


Коли я бився з Уайлдером або проти будь-якого іншого боксера і опинявся в нокдауні, я ніколи не вірив, що програю бій. Я завжди вірив, що повернуся і виграю. Це називається менталітетом переможця. Це те, чого у вас, хлопці, в останніх кількох іграх просто не було.


Думаю, нам з Патрісом Евра (колишній футболіст "МЮ". - Sport24) доведеться прийти на тренування і дати вам щось на зразок цього (стискає кулак), сказати вам Жорстке слово, яке вам необхідно. Скоро побачимося, будьте готові", — сказав Ф'юрі на відео в Instagram.