3 листопада 2021 10:44
4

Блогер: "Як би "Динамо" не філонило в УПЛ цілі тайми, але зіграти на п'ятірку все одно не змогло"

Блогер Михайло Смоловий у своєму Telegram-каналі ділиться своїми думками після матчу 4-го туру Ліги чемпіонів "Динамо" - "Барселона".


"xG графік


Так, це було трішки менш убого, ніж у першому нашому матчі. Ось така оцінка: трішки менш убого.


Як би Динамо не філонило в УПЛ цілі тайми, як би не кидало грати, віддаючи м'яч убогим, але зіграти на п'ятірку все одно не змогло.


Не розуміють хлопці, що ніщо не з'являється з нізвідки, і нікуди безслідно не зникає. Щоб грати 90 хвилин матчі ЛЧ - потрібно почати грати 90 хвилин матчі УПЛ. Ідея "ми, щоб не напружуватися, зіграємо в УПЛ тільки тайм" із самого початку не веде до результату. Вже яке покоління українців на цьому палиться...


А так лише "трішки менш убого", і після 3 ударів на Камп Ноу відразу 9 на НСК.


Знову велика кількість низьких втрат (24), не настільки багато, як на виїзді (31), але вистачає. У ланцюжках перед ударами Барселони відразу 8 наших втрат, рахуємо:
- Караваєв, Шапаренко і Забарний - по 2
- Буяльський і Циганков - по 1


Знову програємо Барселоні повітря. Хвала небу, що не було Піке.


Знову суперник частіше фолить.


Але когось дивує, що рівень концентрації не максимальний навіть у матчі ЛЧ? Мене ні, якщо люди неуважні проти убогого Маріуполя. Так звідки увазі взятися тут? З чого? Ти або звикаєш бути професіоналом в будь-якій ситуації, або "трішки менш убого" для тебе вже похвала.


Ідея з Гармашем в ролі мандрівного подорожнього провалилася, навіть за відсутності Піке: Денис виграв в на чужій половині 0 єдиноборств в атаці з 7. Тут два варіанти:
- або передачі в боротьбу
- або щось безконтактне, але йому втекти важко


Гармаш - це футболіст, який вміє шукати простір для прийому. Але без адекватних передач з глибини - він марний. Власне, як і Буяльський. У наших найцікавіших підходах до воріт суперника атаки починалися не з передач на Буяльського/Гармаша (як це повинно було бути), а з передач від Буяльського і Гармаша. Як наслідок: у тих, хто приймав, не було варіанту для збереження володіння через Віталіка, або через Дениса. Але це класика в дусі замін Теодорчика проти Евертона або Русина проти Челсі в перерві. One way ticket.


Загальну похмуру картину нам виправили добивання Вербича (82' після удару Циганкова) і удар Забарного після подачі Леднєва з кутового (89'). Ці два удари заважилибільше половини нашого XG-улову.


Саме вони і накрутили нам 41% ймовірності забрати в цьому матчі три очки. Імовірність нічийного результату (29.64%) практично дорівнює ймовірності перемоги Барселони (29.66%). Але ми нічого зі своїх ситуацій не вичавили, а Фаті вичавив.


Можна говорити, що в цілому оборонялися стерпно. Але який в цьому толк, якщо точно так же Маріуполь і Дніпро-1 можуть оборонятися проти нас самих? Напевно, зможе і Ворскла..."- написав Смоловой.



Результат, як казав Валерій Васильович Лобановський-на табло. А з Маріуполем в загальній сумі треба було забивати не менше 10 голів, причому "лівою пʼяткою". Але ж кияни просто фізично ледачі!!!
Целиком поддерживаю контекст анализа и выводов!
Об этом кричать нужно, а не "замаливать" своих игроков! Если раньше ДК на ЛЧ выходило "заряженным", то теперь... без вариантов!
Кто не согласен - смотрите и статистику и непосредственно матчи ДК на евроарене после ... Реброва.
Да, у Реброва еще были Игроки, уже уходящие по возрасту. Но это были "злые" игроки, которые передавали свою спортивную злость "молодежи". И от "сплава молодежи и опыта" еще никто не избавлялся во всех командах мира. Молодежь у нас есть. А, вот, опыт. Откуда он возьмется, если возрастные игроки не делают выводов из своих систематических ошибок и не доводят до "автоматизма" свои НАВЫКИ???
Сховати
Просто ганьба!!!
Минотавр, Собес им. братьев суркисов