31 жовтня 2021 20:30
1

Євген СЕЛЕЗНЬОВ: "Закарлюка кидає м'яч і каже: "Я тобі єб**о наб'ю прямо тут"

Нападник Миная Євген Селезньов розповів про Сергія Закарлюку, з яким на початку своєї кар'єри разом грав у київському Арсеналі. Нагадаємо, Закарлюка, колишній півзахисник збірної України, Шахтаря, Арсеналу та Ворскли, загинув у автокатастрофі в 2014 році.


"Я говорив Закарлюці: "Сергію Володимировичу, чого ви мене так близько до себе підпустили? Постійно підказуєте, не кричите, робите з мене футболіста". Він мені відповів: "Женя, коли ти станеш старше, я хочу, щоб ти передав це все молодим". Я на його могилі плакав дуже довго, години дві. У мене істерика почалася. Це дуже порядна, чесна, справедлива людина. Він - мій учитель. Закарлюка і Мізiн зробили з мене футболіста, вони щось в мені побачили", - зізнався Селезньов.


"Була гра з Полтавою за Арсенал, ми програвали, а потім я випадково забиваю і роблю рахунок 2:2, а на 93-й ставлять пенальті. Повинен був бити Сергій Закарлюка, але він приносить мені м'яч. А мене до цього Мізін вчив, як бити пенальті по воротареві, до цього такий удар не забив. Говорю: "Сірий, я не буду, я у вас премію заберу". Хвилина залишилася, він мені кидає м'яч, і каже: "Я тобі єб**о наб'ю прямо тут. Ти що, обос*** й? Як ти хочеш далі грати? Не вдариш - наб'ю прямо тут на полi". Я підходжу, б'ю перший раз по воротареві і забиваю - 3:2". "Те ж саме - початок першого кола, перший матч, мене трусить. Я не хотів грати, але Закарлюка сказав ті ж самі слова: "Ти що, обос***й? Якщо не ти, то хто?". Ось такими словами і діями він давав мені впевненість, а коли треба було - він на мене кричав. Він зробив мою кар'єру".

"Ты что, обос***й?"
"Вот такими словами и действиями он давал мне уверенность"
Воспитание 100 левела