28 жовтня 2021 08:12
2

"Динамо" грошей не побачить. "Олімпія" не змогла зібрати потрібну суму і виплатити борг киянам

Парагвайський клуб "Олімпія" не зміг зібрати 5 млн доларів, щоб заплатити "Динамо" борг за трансфер півзахисника Дерліса Гонсалеса, повідомляє d10.ultimahora.com.


Цю інформацію підтвердив і фінансовий радник клубу Мануель Феррейра:


- Ми робили для цього всі зусилля, але потрібна сума ще не зібрана. Ми збираємося прийняти всі ті санкції, які накладе на нас ФІФА.


Нам вдалося зібрати близько 2 млн доларів, але правда полягає в тому, що ми не змогли досягти потрібних цифр. Таким чином, нам потрібно до листопада погасити цей борг або готуватися до штрафу, - сказав Феррейра.


Відзначається, що тепер "Олімпії" можуть заборонити здійснювати будь-які вхідні трансфери, і клубу доведеться зосередитися на розвитку власних вихованців.


Нагадаємо, раніше "Динамо" виграло справу в CAS і "Олімпію" зобов'язали виплатити заборгованість в 5 млн доларів, а також 10% річних. На виконання цього рішення парагвайцям давали 45 днів.


Кияни продали Гонсалеса в "Олімпію" на початку 2020 року. За 50% прав на футболіста парагвайці зобов'язані були заплатити трохи більше 5 млн доларів, але з тих перевели на рахунок "Динамо" лише 400 тисяч євро.

Такие же кидалы как наш беня =)
Тому вирішили, що й ті 2 ляма платити не будемо)