25 жовтня 2021 18:27
1

Агент Шаблій відповів на звинувачення Арендарука: "Нехай краще він розповість як гуляв, обманював і позичав гроші"

Відомий футбольний агент Вадим Шаблій відреагував на низку звинувачень свого колишнього клієнта, вихованця Шахтаря Дениса Арендарука.


25 жовтня на сторінках FanDay вийшло відверте інтерв'ю з одним з найбільш талановитих гравців свого покоління, в якому в тому числі Арендарук пов'язав свою невдалу кар'єру з агентськими підступами і протидією з боку донецького клубу.

У розмові з редактором FanDay Вадим Шаблій представив свою точку зору щодо взаємин з Арендаруком, підкресливши, що у всіх своїх проблемах винен виключно сам Денис.

"Це брехня. Нехай він краще розповість як гуляв, як обманював, які у нього з судами труднощі. У нього і в ФК Рух були такі проблеми. Так, наші дороги з ним розійшлися, і я не став мати з ним нічого спільного — він весь час щось порушував, весь час всі були погані. Те, що я йому закрив шлях в український футбол — та я взагалі ні з ким не спілкувався. Я навпаки допомагав йому, щось намагався. А він просто не тягнув, ось і все.

Чесно, після того що він наговорив, навіть хочеться очну ставку. Якась маячня. Ви знаєте, це така людина, у якого не вийшло, а зараз він звинувачує всіх. Ми для нього зробили все можливе, щоб він у футбол грав.

Він стільки грошей позаймав у всіх і пропадав, весь час у нього були якісь проблеми. Плюс звинуватити Шахтар-це взагалі фейк. Керівництво Шахтаря теж допомагало йому.

- У чому проблема Арендарука як футболіста? В його непрофесіоналізм?

- У непрофесіоналізмі. У тому, що рано почав. Йому в Шахтарі дали великі гроші і вони його зіпсували. Він почав позичати, машини купувати і продавати. Тобто, у нього рано футбол закінчився - в 16-17 років. Коли він почав торгуватися і бігати між Шахтарем і Динамо, то відразу футбол пропав.

А я йому допомагав на тому етапі, коли кар'єра пішла по похилій. Ми хотіли допомогти, а бачите, виходить, що ми його закопали.

- Вадиме, ви говорили про очну ставку. Правда, ми готові це здійснити, якщо до неї готові ви.

- Навіть не хочеться, щоб це друкували. Тому що це неправда. Я можу з ним зустрітися і поговорити, але не виносити це в пресу. У своїй невдалій кар'єрі він може звинуватити тільки самого себе. Всі хотіли, щоб у нього вийшло, а він сам себе помножив на нуль.
И почему то вкритися больше Арендоруку)