20 жовтня 2021 17:39

Олександр ЯЦИК: "Можна сказати, що для нас нічия з "Барселоною" - це позитивний результат"

Капiтан "Динамо" U-19 Олександр Яцик ексклюзивно для "Динамоманії" прокоментував нічию з "Барселоною" в Юнацькій Лізі УЄФА.


- Ви зіграли з "Барселоною" внічию, але по ходу гри склалося враження, що у вас є запас сил. Тобто, якщо треба, то ви зможете додати. Наскільки це правильне враження?

- Сьогодні було дуже важко в плані переміщень. Вважаю, що ми могли краще використовувати моменти, які у нас були. Запасу сил не було. Я вважаю, що всі виклалися на 100%. Можна сказати, що для нас це позитивний результат. Продовжуємо займати першу сходинку в турнірній таблиці.


- У повторній грі з "Барселоною" перевага свого поля може зіграти за вас?


- Звичайно. Думаю, що у нас в Києві буде велика підтримка. Приїде багато глядачів, будуть близькі і батьки. Нам передасться цей дух і вдома грати буде набагато легше.

- Після двох розгромних перемог над дуже сильними командами з сильних академій багато хто, напевно, буде розчарований таким результатом. Що б ти сказав уболівальникам, які відчувають негативні емоції?


- Хочу сказати вболівальникам, щоб вони продовжували нас підтримувати. Ми дуже стараємося. Незалежно від результатів ми граємо за наш клуб.


- Чи вважаєш ти, що команді під силу втриматися на першому місці і вийти в євровесну з пріоритетної позиції, щоб отримати хорошого суперника при жеребкуванні? Або про це поки рано говорити?


- Так, ще рано про це говорити, але наш бійцівський дух дозволяє нам виходити на кожну гру і домагатися позитивного результату. Ми згуртовані і граємо як єдиний колектив. Підказуємо один одному. Вважаю, що ми можемо виходити з першого місця.

- З трьох команд, з якими ви зіграли, яка справила найбільше враження?


- Точно не скажу. Була дуже складна гра з "Бенфікою". Просто ми забили швидкий м'яч, і вони розкрилися. У нас з'явилося більше простору. "Барселона" теж непростий суперник. Якби ми забили, може, теж було б більше простору. А так команда швидко переміщалася в оборону і атаку. Напевно, найскладніше було з "Барселоною".