8 жовтня 2021 10:50

Амількар КОДЖОВІ: "Дебют за"Ворсклу" - крок назустріч великим подіям"

19-річний іспанський атакувальний півзахисник "Ворскли" Амількар Коджові поділився емоціями від дебюту за основу полтавчан в матчі 10-го туру УПЛ з "Інгульцем" (3:0).


"Я завжди жив з розумінням того, що мрії збуваються. Коли отримуєш не тільки життєвий, але і футбольний досвід, розпочинаєш відчувати наближення мрії всім серцем. Знаю, мій дебют за першу команду "Ворскли" - крок назустріч великим подіям.


Коли виходиш на поле наприкінці матчу, хочеш показати всі свої найкращі якості за обмежену кількість часу. Цим і був продиктований мій сольний прохід до воріт "Інгульця".


Я така людина, що хочу отримувати задоволення від усього, чим би не займався, будь то тренування з молодіжним складом або робота з основою. Все має велике значення для мене.


Коли я тільки перебрався до Полтави, то мало з ким спілкувався. Зараз ситуація змінилася - у мене стало багато друзів, з якими ми проводимо вільний час і гуляємо в місті. Скажу чесно, мені тут комфортно.

Скоро у нас гра з "Шахтарем". Це справжня подія для міста. Якщо потраплю до заявки на цей матч, то буду неймовірно щасливий. І звичайно ж, я завжди радий допомогти "Ворсклі" у вирішенні будь-яких завдань ", - сказав Коджові в інтерв'ю клубній прес-службі.


Фото: ФК "Ворскла"