30 вересня 2021 23:07
3

Артем Мілевський - про давній конфлікт з Ігорем Суркісом: "Ми посварилися, послали один одного на три літери"

Колишній футболіст "Динамо" Артем Мілевський для YouTube-каналу "Ходят слухи" розповів, чи прийшло усвідомлення, що Ігор Суркіс свого часу своїми обмеженнями хотів для гравців тільки кращого.


"Приходить усвідомлення потихеньку. Ми часто зідзвонюємося. Ми дуже погано з ним розходилися, коли я йшов з "Динамо". Я хотів грати в Італії, він це знав. Були можливості так зробити, щоб мене відпустити. Він не захотів. Ми посварилися, послали один одного на три букви. І більшу частину часу не спілкувалися, не розмовляли.


Минув час. І я вважаю, що він, звичайно ж, своїми обмеженнями намагався робити нам все на благо. Я вважаю, що він мав рацію. І зараз, коли ми спілкуємося, я можу до нього зайти, можемо нормально поговорити. Тому все в минулому.


Яка людина Ігор Суркіс? Він дуже складна людина. Така людина, яка керує таким клубом, не може бути легкою. Він буває дуже запальним. Буває дуже добрим. Він буває різним. Головне - знайти з ним спільну мову. Такий він, типовий господар, президент клубу, який дуже вимогливий.


Які у нас відносини зараз? Як у президента клубу з колишнім гравцем. Але мені подобається, що я можу його набрати в будь-який час, якщо у мене якесь питання по "Динамо" або по стадіону", - сказав Мілевський.

Если бы не передержал, дал уйти (не бесплатно конечно), то карьера могла сложиться совсем по другому, да и клуб денег бы заработал. Не умеют у нас вовремя продавать, а потом ни денег ни карьеры.
Сховати
Артем, не играл бы он на высоком уровне. Всё дело в том, что при своей технике, футбольном уме Милевский никогда не бежал, как не прискорбно нов последние лет 20 мне в голову не приходят топы-тихоходы. А если посмотреть на текущую Баварию - там вообще все бегут как легкоаатлеты начиная от Зюлле в защите - заканчивая Робиком в атаке... Милевский был хорош для нашего стоячего чемпионата, где 90 матчей против нас играют автобус и включать максимальные скорости не требуется для достижения результата, а там он бы потерялся и на одной технике не выехал бы ИМХО.
Артем, в останні пів року контракту Мілевський відмовлявся грати за основу і показово тренувався з молодіжкою, хоча вини Суркіса тут не було абсолютно. Тому коли Мілевський захотів розірвати контракт, щоб перейти в Ліворно, Суркіс також показав свою принциповість! Винен тут лише Артем! Уявив себе невідомо ким!