13 вересня 2021 09:04
1

Юрій МАКСИМОВ: "Десь майстерності нам не вистачає..."

Головний тренер "Ворскли" Юрій Максимов прокоментував нічию в матчі з "Десною" (2:2).


- Яке завдання ви ставили перед командою до гри? І як ви вважаєте, чи впоралася з нею команда?

- Якщо ми не виграли-значить не впоралися. Іншого завдання немає-виходити і вигравати. Ведучи в рахунку 2: 0-команда здалася. Не хочу нічого сказати там. Треба доводити до перемоги, граючи вдома 2: 0. З початку чемпіонату такі моменти, скрізь виграємо, а потім граємо в нічию. Це вже не перший раз, коли ми ведучи в рахунку граємо 2:2.

Десь майстерності не вистачає. Робимо помилки ті, які не повинні робити.

- Ви випустили Вакулу, а потім поміняли, чому?

- Відразу не увійшов у гру, відразу обрізав. Такий пас віддав, що могли пропустити гол. Не увійшов футболіст у гру. Дали іншому шанс молодому.

- У дублі себе зараз добре проявляють Конате, Амількар. Є у них якісь перспективи?

- Амількар з нами тренується. Конате - поки не знаю. А Амількар з нами тренується, може візьмемо на заміну, гратиме.

- Як ви оціните гру новачка Ранжела?

- Перша гра... Сказати, що випав - не сказав би. Старався, якісь моменти були. Думаю, що з кожною грою буде додавати, – сказав Максимов.
Мне от интересно - мы хоть когда то услышим от наших тренеров что то более профессиональное и внятное, чем избитые, шаблонные фразы типа: сделали 2-3 ошибки, не хватило мастерства, не хватило концентрации, если бы мы там забили, то МОЖЕТ БЫТЬ игра была бы другой? Или мое любимое "команда не сделала, то о О ЧЕМ ДОГОВОРИЛИСЬ". Это же уровень кухонных разговоров. Что там по тактике? в чем именно проигрываем кроме концентрации и мастерства? Задолбало слушать одно и тоже...а потом мы удивляемся чего влетаем финам и казахам