11 вересня 2021 09:51

Перед матчем з "Динамо" "Металіст 1925" втратив півзахисника на 7-8 місяців

Головний лікар "Металіста 1925" Юрій Кривенко розповів клубній пресслужбі про стан травмованих гравців та коли очікувати на їх повернення.


Дерек


Бразилець на цьому тижні повернувся до Харкова з Бразилії. У нього травма правого коліна, отримана у травні цього року. За словами Кривенка, Дерек повернувся у хорошому стані, тепер він продовжуватиме відновлюватися в Україні. Очікується повноцінне повернення до тренувань у січні-лютому.


Пономар


У нападника пройшло майже сім тижнів з моменту отримання травми. У Віталія пошкодження ахіллового сухожилля на лівій нозі. Йому вже зняли гіпсову іммобілізацію ноги. Починається поступове відновлення. Очікується приблизне повернення до повноцінних тренувань наприкінці листопаду чи на початку грудня.


Жичиков


Правому захиснику "Металіста 1925" провели операцію на правій нозі два тижні тому. Юрій Кривенко розповів, що наприкінці вересня Жичиков має почати рухатися без милиць та почати навантажувати пошкоджене коліно. Орієнтовний період відновлення 4-5 місяців.


Русин


Ростислав зараз займається за індивідуальним планом із тренером з фізичної підготовки Андрієм Шабаліним. Через 7-14 днів має почати тренуватися у загальній групі.


Дмитренко (на фото)


Владислав отримав травму у контрольній грі проти "Ворскли". У нього пошкодження передньої хрестоподібної зв'язки та двох менісків. На цьому тижні його прооперували. Очікується, що на відновлення піде, приблизно, 7-8 місяців.


Фото - ФК "Металіст 1925"