9 вересня 2021 22:52
2

Роберто Баджо - про Суперлігу: "Футбол потребує змін, але ми не повинні забувати, що він належить народу"

Дворазовий призер чемпіонату світу і дворазовий чемпіон Італії Роберто Баджо висловився про проект Суперліги Європи. Про заснування нового комерційного турніру було оголошено в квітні цього року, проте після погроз УЄФА як виняток клубів-учасників Суперліги з єврокубків проект майже відразу ж згорнули.


«Я думаю, що футбол потребує змін. Це безперечно. Однак та швидкість, з якою цей проект звалився, повинна змусити нас задуматися.


Щоб рухатися до нових горизонтів з новими проектами, нам потрібні здібні люди з уже накопиченим досвідом. Я був би розчарований, якби ми втратили можливість побудувати щось необхідне, тому що світ змінюється, люди змінюються, і телебачення теж змінюється.


Тим не менш, в будь-якому процесі, спрямованому на поліпшення чогось існуючого, єдине, що має значення, - це те, що це може принести користь всім, а не тільки тим, хто думав про це. Ми повинні створити культуру спорту, а отже, і футболу, але ми ніколи не повинні забувати, що він належить народу», - цитує Баджо Revista Libero.

И эти перемены должны быть в снижении зарплат и стоимости игроков, если кому-то будет не нравиться-пусть завязывают с футболом и идут работать на гражданскую профессию. На их место придут другие, не менее талантливые
Земля и фабрики народу! Футбол тоже!)))